За студентите! Идеалните места за секс в университета

0
1372

Понеже сме силни и на чужд терен, ще ти споделим кои са най-яките места за секс в университета, брато. Там трябва да жънеш като комбайна вършачка. Да, от ония зелените с хедъра. Не знаеш какво е хедър? Не ти и трябва. Най-лесното е в общежитието, но наличието на хлебарки и всякакви други дребни гадинки секват оргазма на твоята принцеса. Да не забравяме и леглото с продънена пружина, която е зле от пръдните на предишния обитател на стаята, който е бил с фина фигура от около 150 кила. Трябва да бъдеш изобретателен, а ние ще ти помогнем за това, пише Струма. Само си записвай.В парка на университета
Всеки университет има свой кампус. Приятно затревен, окосен и обезпаразитен, което означава, че може да е по-хигиеничен от тригълника на любящата ти. Понеже мястото е публично, веднага става и по-привлекателно за някой дегенерат ексхибиционист. За през деня говорим, а ти ще лашкаш вечер, когато няма да ти видят питончето. Покани я да легнете на тревата и да погледате звездите. След като се опъне на земята, влизаш в действие.

Във фитнеса
Все повече момичета ходят на фитнес, което не е лошо. Лошо е само, когато имат по-големи мускули от твоите, но сега говорим за най-обикновено полово дране. Ако имаш хубаво тяло и забиеш някоя мацка във фитнеса на университета, сигурно ще е приятно запотена и ще пърха като пеперудка в банята. Може да я подкараш и на някои от уредите, но внимавай да не се разчекнете. Първо обаче я попитай каква специалност е. Ако каже “Библиотекознание”, бегай бърже, защото после ще иска да се вземете, докато смъртта ви раздели.

При секретарките от твоя факултет
Винаги си искал да им направиш мръсно, защото се държат като гъзки – нещо средно между гъски и гъзове. Секретарките в твоя факултет са най-злобните създания, които познаваш, а причината за това е не само чиновническата им работа, причина за отношението им е и липсата на секс. Можеш да го направиш с мацката, която ти е пристанала, докато те отсъстват от кабинета си, като да разхвърляте архивите им наоколо. Даже си направете легло от книгата с факултетните номера, като ти предлагаме да не ставаш от него, за да се отпечатат добре задните ти части там. Вариант е и да нахлуеш с мацката при секретарките, но рискуваш бая. Не, полицията ще е най-малкият проблем. Просто двете човки също ще поискат да се включат след първоначалното стъписване. Ако все пак искаш да им отмъщаваш, препоръчваме първия вариант.

На балкон
Всеки университет има и балкончета. Слагаш резето или чакаш отново нощта да обгърне всичко наоколо, а след това я каниш на хубава гледка – изгрялата луна. На балкона е идеално за задна прашка. Може да й дадеш и пакетче семки или пуканки, ако има метеоритен дъжд. Ти си вършей там. Чули сме, че жените се кефят да правят няколко неща едновременно.

В автобуса
Повечето големи университети на Запад имат собствени автобусни линии. Обикновено вътре е пълно с паразити и не знаем защо веднага се сещаме за софийския 120. Класиката обаче е 280. Ако имаш как да проникнеш в авботуса, ще има как да проникнеш и в нея. Избирай пикови часове, може и оргия да стане без да се разбере.

В асансьора
Прицелваш се в най-високата част на университета или неговия факултет. Отиваш на партера, влизаш с твоята в асансьора и натискаш копчето за последния етаж. В София университетите не се хвалят с кой знае колко етажи, но ще ти пишем отметка и за фелацио. Тя на теб, не ти на друг.

В залата
В доста случаи залите са празни, така че можеш да я подпреш на бюрото или някоя от масите. Тези в СУ например са дебели, здрави и с украшения, но рискувате да ядосате стадо дървояди, които ще ви изнасилят. Архаичният стил на Ректората може да е романтичен за вас, скъпи млади хора, той придава блясък за едното бързо чукане, докато в ПЖИ-то залите са предимно с най-обикновени маси за ядене.

В библиотеката
И без това не ходиш там да четеш, а да заглеждаш зубърките с яки дупета. Сега ще имаш още една причина да посетиш това толкова неприятно помещение за теб. Як секс между книгите си е супер. Може дори да научиш нещо за обща култура, докато се сношавате между прашните рафтове. Това, че не трябва да вдигате шум, пък си е бонус.

На стадиона
Това е любимото ни предложение. Веднъж правихме секс с едно гадже на стадиона. Точно на центъра на терена. Беше яко, но си тръгнахме с нацапани от бялата маркировка дрехи и кърлеж. Ако не те пускат във футболния отбор, това ще е твоят реванш. Можеш да отбележиш знаменито попадение и да крещиш като луд. Аплодисменти обаче не чакай, най-много да се пуснат пръскачките. Давай смело! В името на университета и висшето образование правиш всичко!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук