Зверска агресия втрещи Айтос

0
3308

Шофьор на джип блъска и псува жена в инвалидна количка, пречела му

Шофьор на джип блъска инвалидната количка на жена в Айтос, тъй като му пречела на движението. Това разказа потърпевшата Милка Денева пред „Черноморски фар“. 

Бруталната атака била извършена в сряда по обед, когато жената отивала да си купи хляб от кварталния магазин, откъдето често пазарувала. Виждайки голяма дупка, Милка решила да я заобиколи. В този момент е нападната в гръб, блъскана и псувана от шофьор.

„Майка ми се придвижва с инвалидна количка, което е изключително трудно, имайки предвид състоянието на улиците. Изчакала е колите да минат, за да се опита да заобиколи дупка, когато е нападната в гръб от мъж на средна възраст, който е блъскал и дърпал количката с викове и псувни. Шофирал е бял джип, но от шока майка ми не е успяла да запомни регистрационния номер. Моля, ако някой е станал свидетел на това зверство, да каже“, призова дъщерята на потърпевшата жена – Денка Божкова.

Двете жени вече са подали сигнал в полицията, а от Областната дирекция на МВР в Бургас, цитирани от Dir.bg, съобщиха че хулиганът на пътя вече се издирва. В района, където е станал инцидентът, има голям брой камери, така че шофьорът, нападнал жената, ще бъде открит бързо.

Според съгражданите на Милка Денева има вероятност извършителят да не е местен, тъй като сряда е пазарен ден за Айтос и хиляди посетители от съседните общини идват в града.

 Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук