Зверска катастрофа! Влакът Видин-София блъсна кола, смачка я до неузнаваемост (СНИМКИ)

0
2038

Труп на жена летял 10 метра

Бързият влак от Видин за София е ударил автомобил, преминаващ през прелеза между монтанските села Крива бара и Дъбова махала. Съоръжението е без бариери, като преминаването през него се регулира с монтирана светлинна сигнализация, съобщи bulnews.bg.

Кола от все още неустановена марка, управлявана от 38-годишния Кирил Стефанов от видинското село Динково, тръгнала да минава през ж.п. прелеза от Крива бара към Дъбова махала и била размазана на релсите.

По неофициална информация водачът има шофьорска книжка от 20 дни. Ударът е бил толкова силен, че пътуващите във влака видели автомобилът да лети във въздуха покрай прозорците им. Колата е размазана до такава степен, че все още не може да се установи нейната марка.

При тежкия инцидент е загинала возещата се на предната дясна седалка жена.

По неофициална информация тя е от видинското село Дреновец и работи в София като медицинска сестра. Тялото на жертвата е летяло десетина метра и е намерено в тревата край релсите.

Линейка е закарала шофьора в болница, като на този етап неговото здравословно състояние е добро.

На мястото на катастрофата има пожарни и патрули на полицията. Пътят е временно затворен, докато дежурните дознатели работят по инцидента.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук