ЗВЕРСТВО! 45-годишен британец умъртвил с чук Кристин от Полски Тръмбеш заради 3 бона

0
1539

45-годишен британец е арестуван за зверското убийство на своята сънародничка Норма Кристин Симпсън в село Раданово, Община Полски Тръмбеш. Лий е един от двайсетимата заселници в селото и живее там от 6 г. Престъплението било извършено в събота, но трупът на Кристин /69 г/ бил открит едва в понеделник вечерта. Възрастната чужденка живеела сама в къща, която си купила преди десетина години в Раданово. Англичанката свободно говорела български език. Нейна съседка, с която всеки ден се събирали на кафе, в неделя отишла в дома на Кристин, защото се притеснила, че не я е виждала два дни.

Жената заварила жилището отключено, не забелязала следи от тършуване, но от стопанката нямало и следа. Съседката подала сигнал до полицията. Униформените търсили британката най-напред в кладенеца в двора на къщата и на ул.“14-та“ заради съмнения, че може да е паднала, докато е вадила вода. На място пристигнали и огнеборци, които да окажат съдействие на полицаите. Пожарникарите осветили герана със силни прожектори. Водолази дори се спуснали до дъното, но англичанката не била открита.

Ден по-късно пастири забелязали трупа на мисис Симпсън в безлюдна местност. Когато пристигнали, полицаите я намерили с разбит череп, а тялото лежало захвърлено в храстите на брега на р. Янтра. Мъртвата британка била откарана за аутопсия в областната болница във Велико Търново, съобщи „Труд”

Още в понеделник вечерта бил арестуван Л.Ш. Основната версия за кървавата саморазправа са 3000 лв., които Кристин била изтеглила ден преди да бъде нападната. Сънародникът и, който искал да се докопа до парите, я умъртвил с многобройни удари с чук по главата. След това завлякъл тялото и извън Раданово и го скрил в драките край реката./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук