Зловещо убийство смрази Монтанско

0
2772

Зловещо убийство смрази Монтанско! Арестувани са млада жена и двама…

След пиянски запой 32-годишната и нейни авери пребили до смърт 63-годишен мъж

Трима души са задържани за убийството на 63-годишен жител на село Николово. Това съобщиха от ОДМВР – Монтана.

На 25 октомври 2020 г. в 10.30 часа е получен сигнал от МБАЛ – Монтана, отделение по Съдебна медицина, че в секционна зала на патоанатомия е докарано тяло на мъж, който е починал вследствие на нанесен му предния ден побой, като в документите – съобщение за смърт, е посочено като причина – убийство.

Тялото е на 63-годишен жител на село Николово, общ. Монтана, по главата и лицето на който има видими следи от удари и кръвоизливи.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ – Монтана по „горещи” следи са установили трима жители на монтанския кв. „Огоста”, за които има данни, че са съпричастни към извършеното престъпление – жена на 32 г. и двама мъже на 33 г., и 41 г.

Тримата са задържани в полицейския арест на РУ Монтана за срок до 24 часа. По случая е извършен оглед на местопроизшествие в къща в кв. „Огоста”, където при почерпка възникнал скандал и побой между починалия и тримата задържани.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 115 от НК. Действията по разследването продължават под наблюдението на Окръжна прокуратура град Монтана.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук