Зрее скандал в служебния кабинет! Земеделският министър дава яко рамо на БСП!

0
1525
Служебният министър на земеделието Христо Бозуков продължава да прави всичко възможно, за да върне БСП на политическата карта научи БЛИЦ. Медията ни разкри, че той смята да преобърне класирането на общините, с което ще нанесе тежък удар срещу ГЕРБ и ДПС.

В днешния ден ситуацията е ескалирала и Бозуков е наредил да бъде отменено класирането на общините, което е било извършено от подалия оставка преди няколко дни като зам.-директор на ДФ „Земеделие“ Васил Грудев.

По този начин Бозуков иска да подпомогне служебно червените общини, които загубиха кметските избори във всички големи области на държавата.

За да изпълни целта си Бозуков действа и по друго направление. След отстраняването на директора на ДФ „Земеделие“ Румен Порожанов, стана ясно, че зам.-директорът Атанас Добрев е поискал информация от ай ти специалистите във ведомството по какъв може да бъде променено класирането на общините.

Към този момент все още не е ясно дали служебният премиер Герджиков е наясно с действията на служебния земеделски министър.

Бозуков трябва да е безпристрастен в качеството си на служебен министър, но лобира открито за БСП

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук