Зрелищна полицейска акция: Арестуваха бургаски наркоготвач в Стара Загора

0
1411

Гочо Гочев е издирван от полицията, атакували го в дома му

33-годишният бургазлия Гочо Гочев е арестуван в Стара Загора за разпространение на наркотици. По информация на местни медии ченгета са атакували жилище, обитавано от Гочев и 28-годишната му приятелка в квартал „Кольо Ганчево“, съобщава „Флагман”.

Ченгета са открили цяла нарколаборатория в апартамента.  – метамфетамин във вид на кристали – 50 гр., метамфетамин база – около 100 гр., таблетки с надпис „Cirus“ – 72 гр., марихуана – 80 гр., червен фосфор на прах – 900 гр., фосфорна киселина – 6 литра ацетон и др.

До този момент Гочев бе в неизвестност, а е издирван, защото срещу него вървят няколко досъдебни производства. Той е подсъдим по други дела за разпространение на наркотици – преди близо две години превърна жилището си в ж.к.“Славейков“ в нарколаборатория, но при забъркването на наркотиците предизвика пожар, след което цялата му схема се издъни и той бе заловен.

Миналата година Гочо Гочев стана очевидец на гангстерското убийство на Иван Попов-Костов в Поморие, а през 2012 година бе арестуван с Костов и бандата на „Чуковете“ в столицата.

Гочев е задържан за 72 часа и предстои да се иска постоянния му арест, уточняват от ОД на МВР в Стара Загора. Приятелката на Гочо Гочев – 28-годишна заралийка пък е арестувана за 24 часа.
blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук