Зровещо убийство в село Скобелево!

0
2848

Хлапак уби по зловещ начин 13-г. Диана в село Скобелево

За смъртта на момичето е задържан осмокласникът Туджай, който наръгал жертвата си с нож 

Ученик от осми клас в град Павел баня е задържан за убийство на 13-годишно момиче от родното му село Скобелево. Трагичният инцидент е станал около 17:00 часа на улицата при все още неизяснени обстоятелства. Това съобщиха от ОД на МВР-Стара Загора.

Задържаният Туджай е разпитан с помощта на психолози. Тежко ранената шестокласничка Диана е починала от остра кръвозагуба докато са я прекарвали с транспорт на близки към ЦСМП-Казанлък на центъра на близкото село Асен.

Според запознати разпрата между 14-годишният тийнейджър и с годината по-малката от него хлапачка е била заради някаква вещ, двамата се познавали от преди, но никой не знае дали са имали някакви други взаимоотношения.

Образувано е досъдебно производство, от прокуратурата ще задържан Туджай за 72 часа, вече са разпоредени няколко спешни експертизи в това число и психолого-психиатрична, за за бъде изяснено в какво душевно състояние е било момчето.

Убийството потресе село Скобелево, хората недоумяват какво е могло да накара иначе тихият и хрисим Туджай да извади нож срещу непълнолетното момиче.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук