ЗЪБИТЕ НА КОСТОВ УПАДАХА ЗАРАДИ КОВАРНА БОЛЕСТ

0
1380

Бившият лидер на ДСБ, бивш министър на финансите и експремиер Иван Костов се е изръсил с 20 000 лв., за да на­прави металокерамични коронки на всичките си зъби. Той показа новите си искрящо бели зъби по време на гостуването си в рубриката „Честна

Дума” на предаването „Нека говорят” по бТВ.

„Много по-спокоен съм отпреди, защото няма напрежение. Дните ми минават в непрекъсната работа. Голямата политика не ми липсва. Не ми липсва парламентът. Мисля, че не е добра средата сега, никак. Даже по-добре е човек да стои настрана. Българската политика не изглежда никак до­бре гледана отстрани”, сподели експолитикът. В момента Костов е директор на лаборато­рия за управление на рисковете към НБУ.

Злите езици обаче не спират да злословят по негов адрес. Иван Костов инвестирал 20 хил. лева в холивудска усмивка заради коварна болест, вследствие на която упадали повечето му зъби, шушукат под сурдинка приближени.

Преди време преписваха на бившия син лидер болест на кръвта, бе му направена магия от политически опонент, а сега и проблеми със зъбите, които го принудили да ги смени.

В-К „УИКЕНД“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук