Идва най-страшният петък 13-и

0
1607

Страховит петък 13-и се задава тази седмица. Фаталният ден ще е особено мощен тази година, тъй като съвпадението на числото с петия ден от седмицата е само едно през цялата 2016-а, предупреждават нумеролози и астролози. Освен това ще е по времето и на ретроградния Меркурий.

Според спецовете в езотериката струпването на „кармично черното“ само в един от 365-те дни, а в настоящата високосна – 366, ще влияе пагубно чак до началото на 2017-а. Допълнително натоварено от факта, че през следващата година още през януари има петък 13-и.

Спецове са категорични, че ни чака много опасен ден. Подобен беше случаят през юни 2014-а, когато също имаше само един петък 13-ти. Именно тогава се случи потопът във варненския квартал „Аспарухово“ с човешки жертви. Няколко дни по-късно на 8 юли невиждана градушка падна над София. През август пък беше страшното наводнение в Мизия. Цялата година бе скачане от едно в друго бедствие у нас.

Именно такива катаклизми очакват специалистите и тази година, но с още по-големи размери. Официалната статистика също сочи, че през много фаталната 2014-а с един петък 13-и България е сред шестте най-засегнати от бедствия в света. Нашата страна, заедно със Сърбия и Босна и Херцеговина на Балканите, тогава бяха ударени от невиждани от 120-години наводнения. Това показва Индексът на глобалния климатичен риск. Според него България зае шестото място в света заради наводненията и градушките, отнели живота на 31 души и нанесли огромни материални щети./ретро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук