Известна бургаска музикантка се самоуби след скок от 4-ия етаж

0
2756

Четири часа преди да сложи край на живота си, съседи са сигнализирали на тел. 112, но никой не предприел мерки

Известната бургаска музикантка Яна Цонева, която направи кариера в Германия, се самоуби снощи, научи Флагман.бг. 57-годишната жена скочи от 4-ия етаж на блока си на ул. „Странджа” №15 – в центъра на града.

Тя е издъхнала 10 минути по-късно, веднага след като на място са дошли парамедиците, съобщиха очевидци за Флагман.бг. Съседи, живеещи в блока на ул. „Странджа” разказаха, че четири часа преди самоубийството на г-жа Цонева, те са сигнализирали на тел. 112. Предупредили са ги, че тази жена е нестабилна и може да си посегне на живота.

„Тя крещеше, блъскаше по стените и повтаряше, че ще се нагълта с хапчета и ще се самоубие. Притесних се много. И друг път е имала изблици, но те не бяха чак толкова сериозни. Снощи се усещаше, че тя е извън кожата си. Позволих си да се обадя на 112, защото се притесних, че може да стане нещо фатално. Приеха обаждането ми, но за съжаление, никой не реагира и няколко часа по-късно жената изпълни заканата си и скочи от терасата си”, разказа пред Флагман.бг живущ в санирания блок на ул. „Странджа”.

От този прозорец е скочила Яна Цонева

Яна Цонева е паднала върху капака на лек автомобил Тойота, след което се е приплъзнала на асфалта и е ударила главата си смъртоносно. Издъхна е от черепно-мозъчна травма.

Тя е дъщеря на легендарния бургаски адвокат Цонев, който бе знаково име в юридически среди на Бургаска област преди 30-ина години.

Г-жа Цонева е живяла дълго време в Германия, където е успяла да направи много добра кариера. Тя е популярна и сред бургаската общност на артистите.

Прибрала се е в България преди 2-3 години, разказаха съседи. Но още в началото имала нервни изблици и си личало, че не е много стабилна. Според очевидци често злоупотребяла и с алкохола.

News24sodia.eu

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук