ИЗВЪНРЕДНА НОВИНА! Нечуван скандал преди „Българската Коледа“! Бодигардове блъскат и ругаят журналиста Тодор Стефанов, хората на Румен Радев пак пресяват медиите

0
192306

Репортер: Ива НИКОЛОВА, АГЕНЦИЯ ПИК

Нечуван скандал се разиграва часове преди старта на концерта под надслов „Българската Коледа“ в Народния театър. Бодигардове блъскат, обиждат и гонят журналисти от Информационна агенция „Дейли Прес“, дошли да отразяват събитието и да интервюират изпълнителите и то още по време на репетицията.

Това съобщи агенция ПИК от журналиста ни Тодор Стефанов.

Журналистът Тодор Стефанов и операторът му не са били допуснати до сградата от едрогабаритни персони, които ги нарекли „пикльовци“. И на молбите на журналиста да бъде допуснат за среща с изпълнителите отвърнали:

„Не ти отива на алчността“, което означава, че или не знаят какво означава думата алчност, или са подхванали коледното хапване и пийване още преди обед.

Според журналиста Тодор Стефанов с акредитациите и поканите за събитието изцяло се занимава президентството, което от години се организира инициатива на държавния глава за събиране на пари за болни деца. И този път обаче от канцелариите на Румен Радев се подходили избирателно не само към поканените, но и към медиите, които да отразяват концерта.

Въпреки че Тодор Стефанов е получил разрешение от пиарката на Михаела Филева и Графа – Йоанна, да разговаря с изпълнителите по време на репетицията, която се провежда в момента, бодигардовете не са го допуснали в сградата на Народния театър. Според информирани, тя е в ръцете на НСО до 22.00 часа тази вечер, когато ще приключи и събитието.

В същото време обаче охраната на публичната сграда е била изключително благосклонна към екипа на БНТ, но журналистите от държавната телевизия отказали да съдействат колегата им да бъде допуснат в театъра.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В DAILYPRESS.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук