ИЗВЪНРЕДНО! Бащата на убитата Никол: Тя е бита, цялата беше посинена

0
1422

Цялата беше посинена, това не е от шамар“. Това заяви пред Нова тв. бащата убитата 11-годишна Никол. Той допълни, че дъщеря му се е опитала да се свърже с майка си, но телефона й е бил взет. 

Според бащата на убитото момиче между Никол и Иван е избухнал скандал, но Иван умишлено е вкарал 11-годишното момиче в асансьора с цел да я убие.

„Когато отидох на мястото да огледам – видях детска площадка, там е имало хора. Ако тя е викала, то са щели да я чуят. Той го е планирал. Не е имало никакъв скандал. Етажите в блока са 8. Тялото е открито на шестия“, каза той. „Когато влязох в асансьора видях, че по паник бутона има кръв, но се оказа, че той не работел с централата. Влезли са в асансьора, той я е блъснал, защото имаше синини по нея. Тя се е зашеметила и тогава той е опитал да й вземе телефона, защото тя се е опитала да звънне. После от неговия е звъннал на нейния, за да блокира линията“, каза той.

„Никол не би отишла да пуши наргиле в „Меден рудник“. Тя за първи път стъпва в този квартал. Знаех, че е опитвала да пуши наргиле, но не е било системно. Смятам, че Иван е планувал убийството и си е свършил много хубаво работата. Неговият блок се намира на едва 300 метра. След убийството и взима всички вещи“, споделя бащата на убитото момиче.  „Черната й раница, която лично аз съм й купил, е била взета от него. Няма толкова глупав човек на тази планета, който да вземе вещите, които ще го уличат в убийство. Знам, че момиче е говорело с него няколко часа след убийството и си е бил абсолютно адекватен. Масова традиция в България е да ги правят хората неадекватни, но това момче си е с акъла“, казва Любомир.

Той разкара, че с майката са разселени от 4 години, самият той от 6 години живее в Англия, но всяка година е с дъщеря си поне месец през ваканцията.

Майката на Иван пък, обвинен в убийството е убедена, че детето й няма нищо общо с жестокото престъпление и, че той е напълно невинен. „Той не е способен на това, натопен е. Моите съболезнования на родителите, но той не е виновен“, заяви майката на Иван.

Днес се очаква да гледат мярката за неотклонение на Иван, като адвокатът му иска домашен арест. 

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук