Извънредно! Борисов отвръща на удара на Радев и БСП

0
1208

В ранните часове на утрешния ден премиерът Бойко Борисов ще отговори на нападките на президента Румен Радев, който обяви война на ГЕРБ във вчерашното си изявление, научи ексклузивно ПИК в Евксиноград, където премиерът е на четиристранна среща с лидерите на Сърбия, Гърция и Румъния, организирана от него по повод предстоящото европредседателство на България (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Министър-председателят е подготил и отговор на битката на социалистите с хасковскиия депутат от ГЕРБ Делян Добрев и разкритията им около т.н. „Кумгейт“, които продължиха и през днешния ден на редовния брифинг на БСП.

Премиерът ще даде изявлението си в резиденцията в „Евксииноград“ преди началото на изнесеното заседание на Министерския съвет, което ще се проведе утре след днешната двустранна среща на Борисов с румънския му колега и четиристранната му среща с гръцкия премиер Ципрас и румънския президента Вучич.

Дотогава министрите отказват официални изявления по темата за нападките на Радев и предпочитат да отклоняват журналистическите въпроси.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук