ИЗВЪНРЕДНО! Брутален сигнал до Агенция DAILYPRESS.bg! Майстор на „ювелирната“ акция в Лясковец забрани на спецченгета да носят патрони

0
158266
Атанас Илков

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Те се шегуват, че това е все едно да пратят пожарникари да гасят огън без вода

Един от майсторите на „ювелирната “ акция в Лясковец забрани на спецченгета да носят боеприпаси, докато изпълняват служебните си задължения. Това научи преди минути екип на Агенция „Дейли Прес“ от свой източник в СДВР.

„Парен каша духа“, коментираха пред Информационна агенция „Дейли Прес“ полицаи за най-новата заповед на директора на пловдивската полиция Атанас Илков.

Припомняме ви, че тогава загина командосът Емил Шарков, а други негови колеги бяха ранени. Оказва се, че тези дни Илков е забранил на подчинените си от подразделението на Специализираните полицейски сили да носят боеприпаси за дълго оръжие по време на работа.

Още преди празниците те бяха пратени да обикалят моловете и големите търговски вериги, за да следят за опазването на обществения ред.

„Разхождаме се като плашила“, споделиха  ченгетата пред медията ни. Те се шегуват, че това е все едно да пратят пожарникари да гасят огън без вода.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук