ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Каля Караджова пропя! Ето какво призна тя пред разследващите за съпруга си и убитите му родители

0
1552
Каля Караджова

Жената е изправена пред труден избор – да спаси сина си или да остане вярна на съпруга си

Каля Караджова е признала, че вечерта, в която са били убити Цветан и Божурка Караджови, тя е закарала съпруга си Венцеслав в къщата на родителите му, съобщава „Трафик Нюз“. Жената е направила тези самопризнания по време на беседа с полицаи от Пловдив и столични криминалисти преди няколко дни. В последствие обаче, тя е отказала да потвърди казаното в официален разпит.

Все още не е ясно дали Караджова ще направи официално самопризнание, притисната от фактите. След като излязат резултатите от следствения експеримент, тя ще трябва да обясни какво е имало в товарния отсек на пикапа „Ситроен Берлинго“ в нощта на убийствата. Още при първочалните замервания, изчисленията показват натоварване върху гумите на колата. Такова липсва в записа от следващия ден, когато Венцислав и Каля отиват до къщата със семейното мицубиши, а след това единият вади пикапа и тръгва с него.

Обръчът от доказателства все повече се затяга  около Караджови и Каля е изправена пред труден избор – дали да продължи да прикрива съпруга си или да защити сина си. Днес в съда адвокатът на обвиняемия Зоя Тошкова заяви, че 15- годишния Алекс Караджов е получил призовка и ще му бъде повдигнато обвинение за притежание на оръжие. Така ученикът ще бъде изправен пред съда и може да получи присъда.

Днес в съда стана ясно, че въпреки подробните обяснения на Венцеслав Караджов по доказателствата събрани от разследващите, алибито му далеч не е толкова непробиваемо, колкото той твърди. По няколко от точките вече има категорично потвърждение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук