Извънредно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Ученички от Пловдив се млатиха заради момче (ВИДЕО)

0
11456

Ученички от Пловдив си спретнаха бой заради момче. Майката видяла и видео от боя. По думите й на кадрите са ученички от СУ „Св.св. Кирил и Методий”.

Свързахме се с ръководството на училището, откъдето се заеха с незабавна проверка по случая. За съжаление се оказа, че момичетата наистина са техни възпитанички. Ясна стана и причината за скубането и размяната на шамари – в основата на скандала бил спор за момче.Резултат с изображение за млатиха заради момче

Боят станал в понеделник вечерта. Тази сутрин потърпевшата осмокласничка (с чернобяла блуза на клипа) се оплакала на класния си ръководител. Веднага бил повикан баща й, а момичето разговаряло с педагогическия съветник. Обяснило, че деветокласничка от същото училище, придружавана от четири момчета, я посетила в „Прослав” и я нападнала.

Било разговаряно и с момичето от 9 клас. Тя обяснила пред педагогическия съветник, че просто реагира по-емоционално. Впоследствие двете момичета се помирили и една от класните дори ги видяла отново да разговарят спокойно.

Въпреки това от ръководството на гимназията ще вземат мерки за поведението на възпитаничките си. Още утре ще бъде проведена среща с родителите и на двете момичета.

Интересното обаче е, че те самите не знаели, че са били снимани. Видеото, както можете да чуете, е направено от едно от момчетата, които са придружавали деветокласничката. Момчето явно провокира боя и дори заплашва други младежи, опитващи се да сложат край на размяната на удари.

Вижте ВИДЕОТО:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук