ИЗВЪНРЕДНО В DAILYPRESS.bg TV! Адвокатът Върбан Върбанов вече е допуснат до мястото на обиска на колата на кмета Десислава Иванчева

0
19980
Топ кадър на Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – Министерство на спорта 

Адвокатът Върбан Върбанов вече е допуснат до мястото, където се обискира колата на кмета на район „Младост“ Десислава Иванчева , предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Пред журналисти по-рано Върбанов заяви, че не е допуснат до Иванчева и не знае по чие нареждане.

Той уточни, че преди около час е получил обаждане от следовател.

“Нищо не ми разказа, каза, че се извършват процесуално-следствени действия. Иванчева е посочила моя телефон в емоционално състояние. Предполагам е могла да посочи още 10 други телефона на адвокати. Не съм успял да говоря с нея. Не ме допускат, неясно по чии указания. Отзовавам се по професионална линия, това е мой дълг. Нямам представа има ли други задържани”, коментира той.

“Нямам никаква представа защо е задържана кметицата на “Младост” Десислава Иванчева. Съдейки по това, което медиите са разпространили г-Иванчева е задържана. От момента на задържането тя има право на адвокатска защита. Дали тази защита ще бъде поета от мен е друг въпрос”, поясни Върбанов.

“Ако бъде повдигнато обвинение и г-жа Иванчева бъде обвинена тогава ще разберем за какво става дума. В момента може да е всичко. Около 14.15 часа ми се обадиха”, добави адвокатът.

На въпрос нейната кола ли се обискира на бул. “Васил Левски”, Върбанов предположи, че автомобилът е служебен на Столична община.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук