ИЗВЪНРЕДНО! Ексклузивно журналиста Тодор Стефанов: Гейчето Майкъл Христов стана певец запя: Деспасито, вкарай ми го в таксито! Хейтът във фейсбук не бива да бъде по-силен от държавата!

0
35802
Снимка: Информационна агенция "Скандалните Новини" ("Дейли Прес").

Автор: Тодор СТЕФАНОВ, ТОП ЖУРНАЛИСТ ЗА СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ

„В таксито, вкарай, вкарай ми го без да питаш, после бързо, бързо ме изритай, пътят ми към нас го знам сам“, ревна читател на „Дейли Прес“ за Майкъл Христов. „Деспасито, късай, късай дрехите ми в таксито и свърши ме бързо до насита, ако не ще свърша и сам…“, продължава Н. Б. в лично съобщение до медията ни твърди, че това трябва да се пусне защото гейето Майкъл Христов си е намерил копелето до себе си. „Новото“ гадже на Христов се казва Виолин Панов от малка Враца.

Оказа се, че нашия Панов не е от София, а от Враца. Пише, че работи в държавната институция ВК „Ботев Враца“ дали? Учил в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ средно училище във Враца. 

Хейтът във фейсбук не бива да бъде по-силен от държавата. Някакъв гол охлюв се заканил, че ще отреже главата на журналиста Тодор Стефанов. И полицията го прибрала за справка и обяснения за което браво бил съм писал, че е гей. А не си ли, бе Александър?!

Естествено, че ще го прибере, но трябваше и да го пореспектира. Крайно време е да проличи, че имаме държава. 

Охлювът обаче шества из фейсбук като репресиран, нарушени му били човешките права. А негови колеги по дебилност гейска във фейсбук го развяват като знаме, че зад Тодор Стефанов имало много силни хора. Да. Нали все пак има сайтове за новини. Все пак е от доста време в политиката на България, че да понзава много. Бил съм нарушил правата и на педала Майкъл не само на него и на много други. Нали знам.

Това е простащина, не дисидентство. И при хейта е нужна мярка.

На всичко отгоре Александър се гъне пред полицията: може и да са ми хакнали профила, може да не съм го писал аз, не помня… Голям юнак, няма що – като себеподобните му от социалните мрежи, чийто кураж се изпарява в момента, в който си изгасят компютрите.

Да критикуваш Тодор Стефанов е едно. Да си простак и виртуален хулиган, съвсем друго. Лошото е, че последното вече се превръща в лайфстайл.

И друго е лошо – аз Тодор Стефанов звъннах лично на вербалния терорист да му се извиния. Да му се извиния за какво? Че момчетата от ГДБОП са си свършили работата и са спазили стандартната антитерористична процедура? 

Кофти послание. Така всеки се чувства свободен да заплашва с убийства и саморазправа. В социалните мрежи и без това царят безобразен словесен разгул и омраза, нужно ли е властта да ги насърчава?

Наречете ме тоталитарист и промит мозък, путинист или ердоганофил, но ми се иска в подобни случаи управляващите да проявяват повече твърдост. Искам силна и достойна държава – хайде, нека не е авторитарна, но поне да е авторитетна.

Резултат с изображение за Майкъл ХристовКакво се получава сега? Диктатът на стотина хейтъри от фейсбук, обилно отразен в гей групите и легендиран като „свобода на словото“, е по-силен и по-меродавен от закона и обществения морал.

И на края ай, честито за новото „гадже“ на Майки!
Снимка на Violin Panov.Снимка на Violin Panov.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук