ИЗВЪНРЕДНО! Ексклузивно и първо в DAILYPRESS.bg! Първи подробности за зловещото нападение с киселина в столицата! (ОБНОВЕНА)

0
32228

Репортер: Елена АТАНАСОВА, ТОП ПРЕСА / ДЕЙЛИ ПРЕС 

Както Информационна агенция „Дейли Прес“ вече ви съобщи, жена е била залята с киселина тази вечер в София. Ужасяващият инцидент се е случил около 21.30 часа на бул. „Александър Стамболийски“ (ПОДРОБНОСТИ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 

Нападението е станало до народно читалище „Аура“ и ресторант, разположен близо до него, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Пострадалата 36-годишна жена е заключила заведението и е тръгнала към автомобила си, съобщава Информационна агенция ПИК.

Точно тогава тя е била залята с киселина от мъж. Според думите на очевидец на инцидента, престъпникът е стоял до кофите и след това е атакувал жената.

Впоследствие, по неговите думи, се е появил пушек и е станало трудно да се диша. Нападателят е избягал, докато жената е стояла на колене.

Свидетелят на произшествието е позвънил на тел. 112 и е съобщил за случая.

На място е пристигнал екип на Спешна помощ.

Жената е откарана в „Пирогов”. Според информацията, пострадалата е с изгаряния по лицето и тялото и е в тежко състояние.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ 📖 ТУК:

Ужасяващ инцидент в София! Жена бе залята с киселина

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук