ИЗВЪНРЕДНО! Ексклузивно и първо в DAILYPRESS.bg TV ТОВА Е ДЪНОТО! „Ловецът на звезди“ Веско Любенов пусна порно за лека нощ на непълнолетни деца във Facebook! (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

По думите на наш читател Веселин,  изпраща подобни гнусни клипове на непълнолетни деца във Facebook

0
54896

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ 

Веселин Любенов момчето с амбиция за истинска звезда лъсна в порно със себе си в социалните мрежи. Това научи ексклузивно и първо Информационна агенция „Дейли Прес“ от свои източници.

Видеото се появи в „Инстаграм“ профила на Информационна агенция „Дейли Прес“ изпратен от анонимен потребител до медията ни. Кадрите е заснел самия Веселин, като за целта е използвал личния си смартфон, видя още репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

 50-секундно клипче здравенякът – гей е подпукал себе си в легнала поза, а след това пъшка „страстно“. Каква е крайната му цел и дали я постигнал вижте във видеото към публикацията по-долу, та нали все пак в тези среди така се успява…. не, че от наш Веско може да стане нещо все пак е известен с факта на гей, а не на певец, модел, или нещо от този сорт.

По думите на наш читател Веселин,  изпраща подобни гнусни клипове на непълнолетни деца във Facebook което по закон е забранено и се наказва до 6-8 години лишаване от свобода.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Тук може да видите кадри 18+

© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“
© Информационна агенция „Дейли Прес“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук