ИЗВЪНРЕДНО! Журналистът Тодор Стефанов пред Канал 3: Нямам гадже реших да се пошегувам, за което сега съжалявам (ИНТЕРВЮ ТУК)

0
154386
Журналиста Тодор СТЕФАНОВ

Репортера от сайта „Дейли Прес“ Тодор Стефанов отрече пред телевизия „Канал 3“, че има ново гадже. Слуховете, че хубавецът е обвързан, тръгнаха след като публикува във Фейсбук снимка, на която демонстрира особена близост с приятел.

„Нямам гадже. Реших да се пошегувам, за което сега съжалявам. Той ми е много „добър приятел:. Не обича медийното внимание и дори много се притесни”, заяви Тошко пред „Канал 3“.

„Спряха да ми пишат всички момчета. Моля ви, продължавайте да ми пишете. Не съм влюбен”, смее се най-скандалния репортер в ефир.

„Обичам хора, които обичат сарказма и имат чувство за хумор”, изброи изискванията си Тодор.

Всъщото време през тази седмица Тодор Стефанов даде интервю и за вестник „Топ Преса“ какво сподели той вижтие:

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика.

Той е първият представител на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”.

Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. 

Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия.

Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му.

Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително. Тодор Стефанов е бивш главен редактор на Информационна агенция „Скандалните Новини“.

Топ Преса ви среща с Тодор Стефанов, обявен за издирване от II-ро РПУ -Благоевград, заради скандалното му разследване

– Разкажи първо малко за себе си?!

– Роден съм на 1998 година в град София. От 2012 година до сега главно се занимавам с журналистика – предимно криминална и политическа. От началото на 2017 година съм част от екипа на най-голямата югозападна медия „Топ Преса“ и  информационна агенция „Дейли Прес“ преди това съм бил главен редактор на няколко големи сайта.

– Защо беше призован в полицията в Благоевград?!

– В началото на годината конкретно на 27.04.2017 година получихме сигнал от наш читател, че непълнолетни лица от циганската махала в Благоевград имат „малък бизнес“ като продават техни голи снимки в лице срещу 80 лева. Точно тогава аз като криминален журналист проверих информацията си и се оказа сериозно и вярно. Няколко месеца след това Окръжна прокуратура Благоевград се е самосезирали и тъй казано е започнала пълна проверка след нашата публикация. Оказа, че преди седмица и половина научавам, че съм обявен за общодържавно издирване от 02-РУП Благоевград тъй като аз съм автор на статията. Трябвало да ми бъдат взети писмени показания. Нещо което е абсурд. Защо абсурд ли?! Защото никой от тези полицаи не ми е изпратил писмо или така наречената масова призовка за явяване в полицията.

– Колега каза, че отношението към теб от страна на полицията не е било добро, защо?!

– Да. Не беше никак добро. Първо по телефона с полицай Златков имахме уговорка за 10:30 часа. Аз бях там точно…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса:

Bayraktarski

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук