ЕКСКЛУЗИВНО! Извънредно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! БГ младежи в откровено порно в нета, гордеят се! (СНИМКИ/ВИДЕО18+)

0
74876
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес"/Тодор Стефанов

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

„Нина Илиева, Алекс и Милен“ – така е озаглавено видеото, което се получи в редакцията „Дейли Прес“.  В аматьорското видео момчето е обладан от две момчета на възраст не повече от 16-18 години.

Единият е  отзад, а другият е даряван с орална любов. Трети снима с телефон и приглася:

„Е, хубава работа, едно гейче не може да се справи с двамата човека“. Той също се включва от време на време в оралната любов.

Момчето е видимо доволен от факта, че го снимат в тройка с двама младежи. Той през цялото време повтаря:

„Давай, давай, давай, нали искаше много…“. Има реплики, които Информационна агенция „Дейли Прес“ се въздържа да публикува, заради изключително нецензурното съдържание.

Няма да публикуваме и срамните сцени, а само един кадър, който дава представа какви я вършат безотговорните младежи… Подобни клипове се появяват все по-често в мрежата. Повечето участници са тийнейджъри, снимат се не само за удоволствие, а с ясното съзнание, че ще пуснат клипчето си в нета и ще го гледат много хора. Те не се срамуват от действията си, а с радост ги показват на съученици и познати. Къде са родителите им и знаят ли какво правят децата им, остава загадка. Факт е, че участниците в клиповете са пълнолетни, но моралните ценности определено не са възпитавани у тях…

СНИМКИ 18+ ВИЖТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ТУК: 


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук