ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В DAILYPRESS.bg! Ето ги подпалвачите на сергиите в Кючука! Изгорили и 12 коли! (СНИМКИ ТУК)

0
96624
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ-ПЛОВДИВ

Двама от тримата непълнолетни са задържани за 72 часа

Подпалвачите на сергиите на ул.“Георги Икономов“ №2 в Пловдив вече са установени от полицията, научи репортер на Агенция „Дейли Прес“. Това са 16-годишният Камен и 17-годишният му авер Абрахам. И двамата първоначално бяха задържани за срок от 24 часа, а след това са преведени в ОСИН – Пловдив за срок от 72 часа, след като стана ясно, че междувременно са запалили и… 12 автомобила.

Кои са двамата подпалвачи? Абрахам е с очевиден афинитет към скъпите коли, завършил е ОУ „Стоян Михайловски“ под тепетата и е фен на „Ботев“. Приятелчето му Камен си фантазира, че живее в Рим, Италия, и е фен на… просташки шеги в мрежата и черепи.

Припомняме, предната нощ голям пожар изпепели сергии на пазара до „Слънчеви лъчи“ в район Южен в Пловдив.

Сигналът бе подаден минути преди 2 часа тази нощ. За кратко огънят обхвана сергии, които са били долепени една до друга, и фургон. Пожарникари са се борили с огнената стихия, но 6 сергии и една каравана, както и продукция от плодове и зеленчуци, бяха унищожени напълно.

В същото време – около 01.35 ч. в Първо РУ в Пловдив е получен сигнал за увредени автомобили по ул.“Георги Икономов“.  На място е изпратен автопатрул, който установява, че са увредени общо дванадесет автомобила. И… извършителите на деянието са отново Абрахам и Камен! Този път си имат и помощник – 17-годишният Георги от Пловдив.

И тримата подпалвачи не са криминално проявени.

Ето ги:Снимка на Дечин Съм.Снимка на Дечин Съм.Снимка на Дечин Съм.Снимка на Дечин Съм.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук