ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В DAILYPRESS.bg! Село Ягодово е в траур, заради смъртта на 16-годишен младеж (СНИМКИ)

0
73581

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Момчето е катастрофирал с „Мерцедес“, удряйки се в крайпътно дърво на Околовръстното в Ягодово

Пловдивското село Ягодово е в траур, заради смъртта на 16-годишно момче на име Николай, научи Информационна агенция „Дейли Прес“ от свой източник.

Младежът издъхнал миналата седмица след ужасен пътен инцидент, станал в събота вечер. Той е катастрофирал с „Мерцедес“, удряйки се в крайпътно дърво на Околовръстното в Ягодово, като според източници на Агенция „Дейли Прес“ момчето е било зад волана на колата на родителите си.

Според източника ни момчето се е движел със 170 километра в час, бил е сам в колата, а преди това е купoнясвал в заведение. Тепърва предстои да се изясняват подробности около нелепия инцидент и дали наистина скоростта е била толкова висока.

Дали непълнолетното момче е било под влиянието на алкохол, с колко е карало и чия е била колата? Защо един непълнолетен ученик изобщо е бил в нощно заведение, а после е имал достъп до возило? Къде са ограниченията, създадени не с цел децата да страдат, а да бъдат опазени? Това са въпроси, които неминуемо си задават всички, прочитайки за смъртта на дете, причинена в катастрофа.

Оказва се, че загиналият, въпреки крехката си възраст и неправоспособност, доста често е шофирал автомобила-ковчег. Той собственоръчно е публикувал редица снимки, на които е зад волана на мерцедеса, видя още агенция „Дейли Прес“.

На стената му в профила му в социалните мрежи десетки негови съученици от ПГ “Гоце Делчев“ и приятели изказаха скръбта си.

Съболезнования окичиха като траурни цветя профила на майка му.

„Брат ще ми липсваш много, никога няма да те забравя! Винаги, където и да си, ще си в моето сърце. Обичам те. Почивай в мир!“, написа негов приятел, а момиче сподели:

„Грабеше от живота с пълни шепи, искаше да порасне бързо, но съдбата му изигра лош номер! Ще го запомня с чаровната му усмивка и добра душа“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Снимка: Източник на Информационна агенция „Дейли Прес“
Снимка: Източник на Информационна агенция „Дейли Прес“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук