ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! БСП-Бургас излиза достойно по казуса „Бенчо Бенчев“(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

В левицата изпълниха партийната заръка от София и не забиха нож в гърба на Бенчев, предаде преди минути репортер на Информационна агенция "Дейли Прес" от Бургас.

0
201

БСП-Бургас се разграничи от общинския съветник Бенчо Бенчев, но остави той сам да реши дали да напусне местния парламент. Това стана ясно току-що, след като приключи заседанието на групата съветници на социалистическата партия от Бургас, на което присъстват и членове на Пленума, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Председателят на групата Евгений Мосинов изчете декларация, с която червените много деликатно излизат от ситуацията – хем да изпълнят партийната заръка от София в този труден за партията момент, хем да не забият нож в гърба на на Бенчев. Декларацията дори завършва с пожелание на Бенчо Бенчев да продължава да помага в политиката на града.

„Изпълняваме указанията и решенията на ръководство на партията. Това е логиката на политическото представителство“, подчерта Евгений Мосинов, след като изчете документа.

Вижте подробности тук на живо:

САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС DAILYPRESS-bg.com! БСП-Бургас излиза достойно по казуса „Бенчо Бенчев“ (НА ЖИВО)

В левицата изпълниха партийната заръка от София и не забиха нож в гърба на Бенчев, предаде преди минути репортер на Информационна агенция "Дейли Прес" от Бургас.БСП-Бургас се разграничи от общинския съветник Бенчо Бенчев, но остави той сам да реши дали да напусне местния парламент. Това стана ясно току-що, след като приключи заседанието на групата съветници на социалистическата партия от Бургас, на което присъстват и членове на Пленума.Председателят на групата Евгений Мосинов изчете декларация, с която червените много деликатно излизат от ситуацията – хем да изпълнят партийната заръка от София в този труден за партията момент, хем да не забият нож в гърба на на Бенчев. Декларацията дори завършва с пожелание на Бенчо Бенчев да продължава да помага в политиката на града."Изпълняваме указанията и решенията на ръководство на партията. Това е логиката на политическото представителство", подчерта Евгений Мосинов, след като изчете документа.„Бенчо Бенчев е много популярен сред пенсионерските клубове. Бил съм на среща в ж.к.”Меден рудник”, на пълен клуб, където хората посрещнаха Бенчо Бенчев с песни и танци. Факт!”, добави Мосинов.„Благодаря на групата съветници, че се съобразиха с политическата позиция, както на НС, така и на Изпълнителното бюро на Общинския съвет”, допълни го Живко Господинов, общински председател на БСП Бургас.Вижте подробности тук на живо:

Публикувахте от Daily Press – Електронен таблоид в Вторник, 7 август 2018 г.

„Бенчо Бенчев е много популярен сред пенсионерските клубове. Бил съм на среща в ж.к.”Меден рудник”, на пълен клуб, където хората посрещнаха Бенчо Бенчев с песни и танци. Факт!”, добави Мосинов.

„Благодаря на групата съветници, че се съобразиха с политическата позиция, както на НС, така и на Изпълнителното бюро на Общинския съвет”, допълни го Живко Господинов, общински председател на БСП Бургас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук