ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Валери Симеонов в съдбоносно заседание на НФСБ: Ситуацията е крайно усложнена, да не сбъркаме с преценката си! (ОБНОВЕНА)

В Слънчев бряг започна разширено заседание на ИК на НФСБ

0
13240
Снимка: Frognews

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / БУРГАС – „СЛЪНЧЕВ БРЯГ“

В 20:30 ч. започна разширено заседание в Слънчев бряг на ръководството на ПП НФСБ. Репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ е на мястото, където трябва да се вземе важно решение за бъдещето на коалицията с ГЕРБ.


В залата влязоха председателят на НФСБ и вицепремиер в настоящото правителство Валери Симеонов и тримата му заместници Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев. След тях започнаха да влизат регионални координатори на НФСБ, както и народните представители от партията в коалицията Обединени патриоти.

Работата на разширеното заседание на Изпълнителния комитет тече доста напрегнато. Симеонов отказа категорично коментар защо пази мълчание вече цяло денонощие за причините, поради които се налага извънредно да събира актива. От вчера се знае само, че той е крайно обиден на премиера Бойко Борисов за взетото от него еднолично решение трима от министрите да подадат оставки.

„Въпросите, които ще обсъдим, са сериозни. Намираме се в ситуация на усложнена политическа обстановка – в началото на започващата есенна сесия на Парламента, в която предстои да се гледат законопроекти, чието бъдеще към момента ни се вижда неясно“, заяви Симеонов на влизане в залата пред журналисти.

Лидерите на „Обединени патриоти“ – Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов

Той подчерта само, че тази вечер ще се вземат решения, които предстои да бъдат гласувани от Националния политически съвет на партията.

„Събрал съм голяма част от актива, за да чуя мнението на всеки. Искам да знам какви са настроенията по места, за да не сбъркаме в преценката си“, каза той в обръщение към присъстващите в началото на заседанието.

От заседанието отсъстват двама народни представители: Йордан Апостолов, който бил в чужбина и Росен Иванов, възпрепятстван да пътува от Видин поради важни семейни причини.

 ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук