СКАНДАЛНИТЕ НОВИНИ: Пребиха гей в центъра на София до „Витошка“! Ритали го в главата, в гърба, в корема, и навсякъде!

1
115097

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

Шестима младежи нападнаха и биха младеж на 17 години в центъра на София, само защото им приличал на гей. Групичката била 17-годинишният младеж, докато той не изпаднал в безсъзнание, писа Агенция „Скандалните Новини“.

Пострадалият младеж разказал на полицията, че докато вървял до ул. „Витоша“, изведнъж бил нападнат в гръб. Осъзнал се няколко минути по-късно, когато случайни минувачи се опитвали да го свестят на улицата, разбра още „Скандалните Новини“.

„Даже не съм усетил удар. Просто съм се свлякъл на земята“, разказва И. И. пред репортер на „Скандалните Новини“.

Стотици столичани са свидетели на нападението над младежа. От тях той научава какво всъщност се е случило, преди да се озове на пейката.

Възрастен мъж свидетелства пред екип на „Скандалните Новини“ как шестима са нападнали момчето. Единият от тях забил юмрука си в главата му и той паднал в несвяст. Докато И. И. е в безсъзнание, нападателите му продължават с побоя. Ритали го в главата, в гърба, в корема, навсякъде. Много хора започнали да подвикват да спрат и те побeгнали.

Когато идва на себе си, потърпевшият търси помощ в „Пирогов“. Има огромна рана на главата си.

Ако беше по-голяма, щях да съм мъртъв, сигурен е И. И. пред медията ни.

 

1 коментар

  1. Никой не се пуска да бие яки бабаити,но срещу момче са много силни.Комплекси избивате и много години ще го правите.Няма да се оправим никога.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук