ИЗВЪНРЕДНО И САМО В DAILYPRESS-bg.com! Бареков: Книжките за шофьори да се дават при строг режим след навършване на 21 години и да се отнемат на 70 годишна възраст! Другото е нелепо и убива на пътя!

0
4212
Снимка: kanal3.bg

Информационна агенция „Дейли Прес“ попадна на коментар на Николай Бареков по повод пътния инцидент, в който беше замесен бащата на Румен Радев.

Ето какво пише той в профила си:

*публикуваме без редакторска намеса

„По повод нелепия инцидент с бащата на президента. Редно ли е 81 годишни хора да управляват МПС? Съжалявам и никого не искам да обиждам, но такива водачи застрашават живота на децата и на околните. Шофьорите – пенсионери са потенциални убийци на пътя и не по-малко опасни от разни лайна на 18-19 години с един месец стаж зад волана. Колко народ избиха такива през последните години? Много дечица загубиха живота си заради подобни индивиди. Предлагам книжките за шофьори да се дават при строг режим след навършване на 21 години и да се отнема на 70 годишна възраст. При доказана употреба на алкохол и наркотици – ефективен затвор от минимум 5 години, ако няма инцидент, и отнемане на правоспособност до живот. Другото е нелепо и убива на пътя!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук