ИЗВЪНРЕДНО! Катастрофа с камион затвори АМ „Тракия“ в посока Пловдив

0
3612

Пътен инцидент с тир причини струпване на автомобили на АМ „Тракия“ край София. Движението към Пловдив за леки автомобили се пропуска в аварийната лента. Обходният маршрут в двете посоки е от п.в. Вакарел и после Нови Хан и обратно.

Към 9 и 30 часа, по неизяснени засега причини тир се е преобърнал на пътното платно. По първоначални данни, шофьорът не е пострадал. Патрули на Пътна полиция регулират движението в затруднения участък, съобщава МВР.

Цистерна се е обърнала върху трите платна на магистрала. В другата част на магистралата е изхвърчал друг камион, вероятно изпреварвал цистерната, съобщава 24 часа.

Припомняме, в понеделник 28 май, загинаха двама души при тежка катастрофа на АМ „Тракия“. При произшествието челно са удариха ТИР и лека кола.

Според прокуратурата младият шофьор не е забелязал навреме, че на магистралата се извършва ремонт. Първо се е блъснал в количка със знаци, а след това е кривнал в насрещната лента.

Припомняме, при тежка катастрофа в средата на април, пътнически автобус се е обърна на автомагистрала „Тракия“ в района на Вакарел.

При инцидента на място са загинаха 6 души, а 22 души бяха ранени, сред които и дете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук