Извънредно: Кошмарът на цял Бургас Горан Горанов открит мъртъв в затвора

1
1747

Рецидивистът Горан Горанов е починал в Бургаския затвор. Престъпникът е намерен мъртъв в леглото си рано тази сутрин от надзирател, след като не е излязъл за проверка, съобщава „Флагман“.

Предполага се, че става въпрос за сърдечен удар. Съсипаният организъм на Горан най-вероятно не е издържал и той е починал.  Източници на Флагман.бг категорично отхвърлиха версията бившият шампион по борба да е предозирал зад решетките. Той е бил изолиран сам в килия.  Преди малко в затвора в Бургас са били шефът на съдебна медицина д-р Галя Милева и трима прокурори.

Все още не е извършена аутопсия на трупа, но според сигурни източници става въпрос за естествена смърт. Припомняме, че Горан излежаваше присъда от 2 години и 6 месеца за нападение над надзирател. Горанов е един от най-свирепите рецидивисти, които подлудиха Бургас през последните години.

Бившият борец и бодигард тотално бе откачил и през ден имаше нови и нови изпълнения. Само през м. г.  вилня въоръжен в интернет клуб, вися дрогиран от външното тяло на климатик в ж. к. „Меден рудник“, вся масова психоза в ж. к. „Възраждане“ с черната прокоба, която редеше под прозорците на бургазлии, преби свещениците в Католическата църква, няколко пъти ступа надзирателите в затвора.

Затова бе пратен да излежава присъдата си в Ловеч, но тя вече е изтекла.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук