Извънредно! Министър Ненчев със свирепа атака срещу генерал Радев: Любовта му с Десислава е сериозен конфликт на интереси!

0
1452

Цялата президентска кампания на кандидата на БСП е базирана върху лъжа след лъжа, заяви военният министър

Генерал Радев е свободен да се кандидатира за каквото пожелае. Истинската причина за напускането, според него, е решението за съвместна охрана на въздушното пространство. Тази инициатива е приета от Народното събрание. Но явно не е това причината, аз имах информация за това, което ще направи той“. Това каза по bTV военният министър Николай Ненчев.

Припомняме, че наскоро Радев заяви, че Ненчев отдавна е трябвало да си подаде оставката.

„Нашето небе ще се охранява от съвместна охрана“, потвърди министърът. Той посочи още, че ако се налага други страни ще ни пазят небето.

Ненчев заяви, че атаките срещу него от страна на генерал Радев са изключително противоречиви. „Първоначално той твърдеше, че авиацията ни е на добро ниво, след няколко месеца обаче беше ма съвсем друго мнение, а именно, че авиацията ще бъде приземена. Той злоупотребява, да не кажа, че лъже. И в момента имаме договор със САЩ и тези самолети, които ще дойдат тук ще са под контрола на българските власти. Аз не вярвам на нито една дума на Радев. Когато беше правителството на БСП той твърдеше, че авиацията ни е много добре. Всички 9 самолета, които имаме летят“, категоричен е Ненчев.

Той изтъкна, че цялата президентска кампания на Радев е базирана върху лъжа след лъжа. „Всички ресурси за 9-те МИГ-29 са осигурени, това не се е случвало от 25 години“, похвали се военният министър.

Той добави още, че постоянно се поръчват нови части за поддръжка на самолетите. „Още преди месец премиерът заяви, че ако ГЕРБ не спечели президентските избори, той ще подаде оставка“, допълни Ненчев.

„Никога не съм знаел какви са семейните отношение на генерал Радев. Но ако е вярно, че той има взаимоотношения с тази жена, за която говори (бел.ред – жената се казва Десислава, за която Радев заяви, че не му е любовница, а законната му съпруга), това е сериозен конфликт на интереси, защото тя е част от военновъздушните сили на страната“, заяви сензационно министър Ненчев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук