ИЗВЪНРЕДНО! Нови горещи разкрития за касапницата в Нови Искър (СНИМКИ)

0
8867

Жестока е била гледката на касапницата в Нови Искър. Свидетелят Йордан Георгиев разказа подробности за това, което е видял при влизане в къщата на ужасите. Възрастния съсед се е съгласил за стане поемно лице на разследващите, като така е станал и свидетел на ужасяващата гледка. 

„Неделчо и Гошо са били убити в кухнята, преместени после в спалнята. Неделчо е убит с 10 куршума, Гошо със 7-8, а бабето на леглото с 4 куршума. На втория етаж в едната стая беше тялото на Нанси, като краката й висяха от леглото, до нея беше и кучето, с краката нагоре. Боби, приятеля на Нанси беше в детската стая, проснат на земята, като беше уцелен право в главата“, разказа свидетелят.

Именно той по-рано заяви, че късно снощи около 10 часа е станал свидетел на разговор между полицаите, които казали, че са открили джипът БМВ Х-5. Малко по-късно не далеч от колата по думите му е намерено и тялото на обявената за издирване Кети Николова Кюхова. Информацията не е потвърдена официално от МВР, от там за момента запазват пълно мълчание.

Въпреки това обаче джипът наистина се намира във вилната зона на Нови Искър, като страничното стъкло на шофьорската врата е счупено и по колата има следи от удар. Преди минути на мястото са дошли още униформени и линейка, като периметърът около намерения джип вече е увеличен.

В близост до автомобила журналисти откриха и тефтерче, за което се предполага, че е принадлежало на изчезналата Кети Николова Кюхова. В него фигурира името на Неделчо – една от жертвите, сметки и любовни послания.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук