Извънредно: Нови разкрития за зверството с красивата Виола ужасиха България! (изродско е – виж непоказвани снимки)

0
2600

Красивата Виола Николова беше убита брутално от Стефан Станев!

„За 25 години работа в системата на МВР не сме виждали по-чудовищна и покъртителна гледка. Това не е просто убийство, това е нещо, което човешкият разум няма как да приеме. Колкото и да се опитва“ – това признаха разследващи убийството на Виола Николова.

29-годишната студентка от Лом, чиято смърт накара България да настръхне. Младата жена беше убита по повече от брутален начин от приятеля си Стефан Станев. Разведен и баща на едно дете – момиченце.

Както вече е известно, Виола и Стефан се запознават, след като тя пристига в столицата, за да се запише да следва в Датския колеж. Дори и не подозира обаче какво се крие зад усмивката и привидно влюбения поглед на новия й любим.

„Ако полицията беше ни чула, това момиче щеше да е още живо. Колко пъти сме подавали жалби срещу него, колко пъти той е тормозил дъщеря ми и сестра й. Заплашваше ни с палежи, с убийство. Пишеше гнусни смс-и на малката ми дъщеря“, разказва през сълзи бившата тъща на Стефан Станев – Красимира Манчева.

Знаем, че Стефан е преследвал едновременно двете й дъщери. Бившата си съпруга със заплахи, а сестра й с неприлични предложения, последвани също от жестоки заплахи. Двете жени признават, че са погледнали в ада след като той е влязъл в живота им.

Това, което потресе България днес, са снимки от профила на Стефан в социалната мрежа. Гнусно и отвратително е, че палачът на Виола Николова е поставил за своя профилна снимка не друг, а Васил Левски. И вечните му думи „Ще имаме едно знаме, на което ще пише: За чиста и свята република“.

А сред другите му снимки има такава с ангел и надписът „Вяра“ върху човешка длан. Паралелно с това обаче може да видим дузина фотоси на демони и кървави сцени, което ясно индикира, че този мъж е откровен психопат.

„Няма как да счупиш черепа на едно невинно същество, а след това да го прободеш десетки пъти с нож и да му прережеш гърлото ако не си роден психопат. Чудовище. Какво му беше направила Виола, че да извърши това“, плачат познати на убитата.

Върху чието обезобразено тяло извергът поставил плюшена играчка, подобна на котенцето от Алиса в страната на чудесата.

Виола Николова загива на 29 години само, защото палачът й си въобразил, че му изневерява. Всъщност тя не се е срещала с никого, освен с него. А в началото дори е вярвала, че този чаровен мъж е нейната съдба. Което се оказа вярно, но по най-бруталния начин.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук