Извънредно! Подозират, че избягалият пандизчия ще се укрие при…

0
1434

Избягалият пандизчия от Ловешкия затвор има трима братя във Варна и оперативната информация на службите, които са ангажирани с издирването му е, че именно при тях ще се опита да се укрие. Това разкриха отлично информирани източници на БЛИЦ.

На всички входове и изходи на морската столица са разположени полицейски екипи, които осъществяват пропускателен режим и извършват проверки на автомобилите за лица с рисков профил. От дирекцията на МВР във Варна останаха безмълвни по въпроса за полицейската блокада. „Не можем нищо да кажем“, бе единственият коментар на пресаташето на полицията Ивана Милева пред БЛИЦ. Ето го духналия затворник (СНИМКИ) Източници на медията ни обаче са категорични, че завардените входно-изходни артерии и вдигнатият под тревога наличен състав на районните управление, е именно заради издирвания Борис Ангелов Иванов, който избяга по-рано днес от Ловешкия затвор. Според информацията, с която разполагат службите, по всяка вероятност 48-годишният закоравял престъпник със серия грабежи и блудства зад гърба си, ще се опита да осъществи контакт с тримата си братя. Първа информация от властите за избягалия затворник, излежавал 13-годишна присъда Ангелов е несемеен и те са най-близките му хора, при които евентуално би се укрил, категорично са нашите източници.

Издирвачите и разследващите са локализирали вече роднините на избягалия затворник и те, както и домовете им са под полицейско наблюдение. Както ексклузивно БЛИЦ съобщи, затворникът Борис Ангелов Иванов по-рано днес се е отклонил от външен обект, на който е бил разпределен на работа, тъй като режимът на изтърпяване на наказанието му е бил променен на лек и той съответно е бил преместен в затворническо общежитие от открит тип. Борис Ангелов е с 13-годишна присъда, влязла в сила през 2011 година. Оставали са още 4 години от излежаването на постановеното наказание.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук