ИЗВЪНРЕДНО! Руенското село Вресово в паника: Изчезна 64-годишният пазач Ахмед Осман! Помогнете, ако видите следа от него!

Близките му разпространиха апел, всеки, който има информация,  да подаде информация на тел.  0896868138

0
2038

64-годишният  Ахмед Осман изчезна преди два дни, близките му нямат никаква връзка с него, съобщиха разтревожени жители на руенското село Вресово, съобщи сайта „БургасИНФО“. Мъжът е бил пазач на хижи, намиращи се в района между селата Дъскотна и Добромир.

 „Вчера жена му беше в паника. Каза, че от няколко дни не може да се свърже по никакъв начин с мъжа си. Започнахме активно издирване, сигнализирана е и полицията, мъже от селото също участват в акцията. Засега обаче резултат няма”, казаха познати на изчезнали мъж.

Издирваният мъж е бил сам денонощен пазач на хижите, прибирал се във Вресово един път седмично. В селото той има съпруга, както деца и внуци. Местните жители го познават като кротък човек, който не злоупотребява с алкохол.

Близките му разпространиха апел, всеки, който има информация,  да подаде информация на тел.  0896868138 или да се обади в най-близкото поделение на МВР.

Снимка/източник: Информационна агенция „БургасИНФО“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук