ИЗВЪНРЕДНО! САМО И ЕДИНСТВЕНО В АГЕНЦИЯ DAILYPRESS.bg! Автоматът на Георги е същият калибър като оръжието-убиец в Нови Искър!

0
19452

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg

Приятелите на семейството бягат от въпроси на медиите! Отказаха коментар през Агенция DAILYPRESS.bg

22 калибър е автоматът, който държи синът Георги Юнаков, сред жертвите на касапницата в Нови Искър!

Това научи ексклузивно Информационна агенция „Дейли Прес“ от ловни спецове в оръжеен форум. Те са категорични за калибъра на оръжието, но по отношение на марката мненията варират между Уинчестър и Ремингтън. Това потвърждава и казаното на късната пресконференция снощи, 2 януари т.г. от главния прокурор Сотир Цацаров, че е стреляно с малокалибрено оръжие.

Това е и калибърът на куршумите, изстреляни в петте жертви (засега – б.а.) в кървавата къща в Нови Искър, открити на 2 януари от полицията след сигнал на брата на главата на семейството, също жертвите  – Неделчо Юнаков.

Дали това обаче е оръжието на самото убийство, Агенция „Дейли Прес“ вече зададе своя въпрос към разследващите и очакваме официалното им изявление по случая. Към момента оръжието на убийството все още не е намерено и няма официална информация, която да потвърждава това.

Припомняме, че петима души – автомонтьорът Неделчо Юнаков, 18-годишният му син Георги, доведената дъщеря на Неделчо – 16-годишната Нанси и приятелят ѝ – 20-годишният Боби, както и тъщата на Юнаков – майка на издирваната Кети Кюхова, бяха простреляни в дома им в Нови Искър.

Самата Кети бе отрита мъртва в кладенец, близо до изоставената кола, която полицията също бе обявила за издирване. Засега не е известно дали Кети също е била застреляна или убита по друг начин.

„Дейли Прес“ потърси в коментар и приятели на семейството, но те отказаха коментар!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук