ИЗВЪНРЕДНО! След публикации на DAILYPRESS.bg! Кабеларките на патриотарите останаха без зрители! (ОБНОВЕНА)

0
28758

Репортер по темата: Тодор СТЕФНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ/НС

Кабеларките на патриотарите, които бяха използвани като основно оръжие за печелене на доверие останаха без зрители. Особено критична е ситуацията с кабеларката  на WC министъра. Това научи първо Информационна агенция „Дейли Прес“ от свой източник в телевизия „Скат“.

Същата се е превърнала в основно средство за хвалби предимно на тоалетния министър. Недоверието обаче се вижда и чува от малкото зрители, които не пестят критиките си. След напускането на журналисти като Велизар Енчев и Димитър Байрактаров, зрителите са отвратени от самодейците, които мърсят ефира
и въобще понятието журналистика.

Връхната точка на отлив при кабеларката на тоалетния министър е достигната след напускането на журналиста от кариерата Григор Лилов. Тримата журналиста носеха на гърба си цялата кабеларка и печелеха доверието на зрителите, което беше използвано по най-долнопробния начин от министъра на тишината, за да се докопа до властта!

След като разбраха каква е била истинската цел на тоалетния министър кабеларката му бе напусната и от десетки репортери, които защитиха по този начин свободата на словото!

„Ще има и други случаи на колеги които ще напуснат „Скат“, намекна източника на „Дейли Прес“, но не пожела да разкрие подробности.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Всяка минута очаквай сензационна новина в Информационна агенция www.dailypress.bg!

Изпращайте вашите снимки на skandalnite_98@abv.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във „Фейсбук“ групата „Скандалните новини – информирай ни и ти“! Снимай и пускай всичко интересно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук