Издъхна страшният сериен убиец Недялко Момата

0
1791

Най-кървавият убиец в съвременната българска история – Недялко Димитров – Момата, е издъхнал от инфаркт в затвора в Стара Загора, научи ексклузивно ПИК от свои източници.

С днешна дата са разкрити и доказани 8 негови убийства, но в следващите месеци бройката се очаква да набъбне, защото Момата непрекъснато разкриваше нови и нови свои грехове. Димитров лежеше в Пазарджишкия зандан с доживотна присъда без право на замяна. Но с някаква извратена гордост сегиз – тогиз правеше самопризнания за неизвестни дори на тях свои кървави престъпления.

Едно от най – известните убийства на Момата е това на Манол Хаджиев – Индианеца. Индианеца бе вербуван за да убие бизнесмена от Бургас Стоян Стоанов. Поръчители на убийството на Стоянов са апелативния съдия Галин Костов и директорът на Агенцията по държавни вземания Станислав Михайлов.

Друго зловещо престъпление на хладнокръвния килър е и ликвидирането на 67 – годишния Баньо Банев от село Мусачево с цел грабеж. Пенсионерът имал неблагоразумието да се похвали в селския хоремаг, че е продал голямо количество земи. Същата нощ Момата нахълтал в дома му и го разстрелял от упор с пистолета си марка „Парабел”.

Дни след това убива и младо семейство от Димитровград, пак с цел обир. Момата няма психически разстройства, категорични са психолозите, той просто е социопат. Този човек е роден за да убива и нищо няма да го откаже. Пуснат ли го на свобода, макар и след години, пак ще стане страшно, убедени са те.

„Не съм виновен, самият Господ Бог м нареждаше да убивам“, споделил пред криминалните психолози бруталният убиец.

Недялко Димитров – Момата е роден на 9 февруари 1966 г. година в Кърджали. Официално в свидетелството му за раждане е вписана само майката, а бащата е неизвестен. Като юноша тренира 3 години щанги и е сред най-твърдия контингент на детските педагогически стаи и ТВУ – тата. С десетките си доказани и недоказани кървави убийства, Момата е на път да бъде признат като най- бруталния и масов убиец в най-новата българска история. Пак по негови признания по време на убийство маниакът изпитвал силен оргазъм.

В Пазарджишкия затвор освен с прякора си Момата е известен и с прозвището Мамата – заради хомосексуалните му наклонности. Негови съкилийници разкриват привичките на Момата да прави секс с млади затворници, като играе ту пасивната, ту активната роля. Правя любов и с двата пола, признавал е Димитров пред следователите./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук