Измама: Съпругът ѝ изчезнал преди 9 години, след това случайно го срещнала на паркинг … Ето какво се е случило!

0
1809

Жена страдала и с години издирвала съпруга си. Най-накрая го намерила след девет години, след като изчезнал от дома им. Тогава разбрала, че е женен за друга жена.

„Не можех да разбера как се оженил отново. Какво е направил с моята идентичност „, казва Карън.

Не било за първи път на Адам да остави жена, с която е в брак, нито му е било за първи път да напусне Карън. Именно те двамата се запознали, докато той е бил женен.

„Говореше ми, че ще се разведе с нея, защото иска да бъде с мен и иска да имаме деца“, разказва Карън.

След известно време Адам наистина се е развел и след само една година се оженили с нея на Свети Валентин. Въпреки това, след известно време в брак, той я оставил и й написал писмо.

„Когато за първи път ме изостави, се чувствах като, че някой ми извади сърцето. След само няколко седмици се върна и пак продължихме където спряхме. Изминаха две години и пак изчезна. Остави ме в дългове и сама „, разказва горката жена …

След това за него не е чувала цели 9 години, докато не го срещнала случайно на паркинга. Тогава му поискала да й даде развод.

„След 9 години го видях случайно на паркинга. Казах му да ми даде развод, а той ми каза, че ще ме потърси. Естествено, това не се случи. След само няколко дни от нашата среща разбрах, че е женен и се шокирах“, казва в своята изповед Карън.

Източник: mall359.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук