Изнасилвачът на отличничката Мария извадил зъбите на жена с клещи

0
1999

„Мария е в тежко психическо състояние, в шок е“. Това заяви адвокатът на 18-годишната Мария Гиздева от Стара Загора, която е обвинена в умишлено убийство. Адвокат Валентин Нанев допълни в предаването „Събуди се”, че тя е под постоянно наблюдение от близките си. Според него извършеното от Мария не е престъпление, защото тя е защитавала живота си. Той разказа, че с него са свързали много жертви на Богдан Динев. Една от тях скочила от четвъртия етаж, за да се спаси от него.

„По-страшна е друга история, с мен се свърза мъж, който разкри, че през 90-те години Динев е бил ухапан от жена, която се е опитал да изнасили. Тогава той озверял и й извадил зъбите с клещи“, разказа Нанев.

Адвокатът каза, че Мария е била подмамена от Богдан Динев, който е поканил от нея под предлог да й покаже снимки на дъщеря си. След като е влязла в дома му Мария е била заключена.

„Дойде да работи при нас, изглеждаше мила, в следобеда на първия работен ден, тя отиде за цигари и не се върна. Беше взела оборота от заведението, където е работила“, после след разговори по телефона го върна, като ни излъга, че са я нападнали цигани и са й взели парите“, разказаха пък бивши колежки на Мария.

В понеделник вечерта ученичката от търговската гимназия в Стара Загора наръга с нож в корема и слабините 62-годишния Богдан Динев, докато я изнасилвал в дома си. Мъжът почина от голяма загуба на кръв. Преди това Мария се запознала с възрастния мъж в заведението, където работела като сервитьорка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук