ИЗНЕНАДА! ЕТО КЪДЕ Е БОРИСОВ НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК И КАКВО КАЗА ВИДЕО

0
132

Лидерът на „ГЕРБ“ Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Георги Раковски в Котел

По повод Националния празник на Република България – 3- ти март и в памет на загиналите за свободата на България, лидерът на „ГЕРБ“ Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Георги Раковски в Котел.

Той честити празника на хората, които се бяха събрали на площада. Заедно с Борисов бяха зам.-председателят на ГЕРБ Домислав Дончев, Делян Добрев, Десилава Танева и Георг Георгиев.

„Румен Радев така раздели нацията, че дори на националния празник човек трябва да избира място където да отиде – където да говорим за обединение, а не за разединение.

Днес има агресия, има война – целият демократичен свят осъдихме това. В същото време да си забравиме историята – загиналите войници, които са си дали живота, за да се освободим.

На Радев не му е достатъчно вече, че се опита нас да ни раздели – ами цепи и другите партии. Вижте какво се случва с БСП, Промяната, Да България – отидоха на по 3,4 процента и с това управляват.

Чакахме Румен Радевата зима да дойде – и тя дойде. Опашките по бензиноностанциите, чудовищният скок на тока. Никакво строителство. Край. Да го забравят българите. Всичко това доведе Румен Радев.

Родоначалникът на българското освобождение Георги Раковски е рядко споменаван в официалните речи.

Внимавайте, че е хлъзгаво“ – отбеляза Борисов, на влизане в пантеона на Раковски, който е сред обектите на Историческия музей в града.

„В парламента без маски, правителството без маски – вие маските носите“ – учуди се Борисов на началникът на котленските музеи, който беше изряден по отношение пандемичните мерки.

„Между другото – това важи и за днес. Каквото е казал Раковски“ – обърна внимание Борисов на цитат от революционера, който стои на стената:

„Любовта към отечеството превъзхожда всичките световни добрини“

Веднага след това, той положи цветя на мраморния саркофаг, в който лежат костите на героя.

http://www.facebook.com/100006542380422/videos/524457089031004/

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук