Изплува наглата шашма на „Х Фактор“! Вижте кой печели шоуто съвсем нагласено! Феновете изригнаха срещу неправдата

0
1952

Една от най-коментираните участнички в „Х Фактор“ – Дарина Йотова, скара феновете на продукцията след поредния лайв, а причината е слухът, че продуцентите гласят именно нея за победител в музикалното риалити.

Съмненията тръгнаха, след като чаровната варненка отвя преди големия финал много по-гласовити участници. Според запознати мястото й в челната тройка първоначално било отредено за Виктория Георгиева, която си тръгна от шоуто преди три седмици. Мнозина недоумяваха, че именно „тулумбичката“ на Криско изхвърча, при положение че е много по-талантлива от конкурентката си.

„Определено има шашма! Гласят си Дарина за победител и това е!“, заподозряха почитатели на риалитито, които разкриха още, че момичето произхожда от богаташко семейство, което прави всичко възможно детето им да бъде №1.

„Дори за самата нея не е толкова фикс идея тази победа, колкото за самите й родители. Те са като обсебени в това да видят момичето си преуспяло“, разказват близки до семейство Йотови.В същото време Дари събра не малко фенове, които ревностно я защитават в социалната мрежа. „Какво искате от момичето? На 17 години е и има такъв талант! Чаровна, хубава и с визия на победител! Тя е родена за сцената! Представете си колко й е трудно на нея в такъв момент, когато чете лоши коментари за себе си. Но тя се изправи и показа още веднъж, че е достойна да се бори и да спечели „Х Фактор“, разпалено брани любимката си почитателка. Според тези, които я харесват, едно от многото й качества, с които изпъква, е борбеният й дух.

„Въпреки всички за и против, тя събира най-много коментари. Не е лесно да си различен – тя е! Х фактор, неизвестното, което се търси в този формат, го има само тя! Респект, Дарина!“, пишат още по форумите.От друга страна, не липсват и меломани, които са твърдо против Дарина да спечели формата.

„Време е да си припомним изпълнението на Михаела Филева на кастингите на тогавашния формат. Силно, вълнуващо… Тук дори няма правилен изказ, какво остава да те докосне прекрасната песен. Пагубен сезон“, хейтват риалитито някои. „Ужасяващо блеене на недоразумението Дарина“, „Дарина в никакъв случай не е надарена“ и „Аз глуха ли съм, или чувам как постоянно я възхваляват?! Проблемът е в журито“, смятат тези, които не харесват сочената за победителка Дарина. /Пик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук