Изпотрошената Кристин и родителите й избягаха от България след катастрофата, състоянието на модела се…

0
1486

От няколко дни екип от турски хирурзи се грижи за пълното възстановяване на манекенката Кристин Илиева. Бившата любима на рапъра Кристо пострада в пътна катастрофа преди няколко седмици, но благодарение на родните лекари, успя да се спаси, пише HotArena.

Сега красавицата е в съседна Турция, където се борят, за да възстановят напълно краката й, а също и да заличат белезите от травмите, които преживя. Вече близо десет дни Кристин и нейните роднини са в Турция, където екип от експерти полага специални усилия за нейното пълно оздравяване. Вследствие на инцидента 20-годишното момиче бе със сериозна опасност за живота, имаше тежки фрактури и на двата крака, и сериозни разкъсвания на десния, като бе подложено на няколко сериозни операции. Веднага след инцидента Кристин бе закарана в УМБАЛ „Д-р Георги Странски”, където й бе направена първата операция, а след това бе преместена във ВМА. Специалистите, които отговаряха за състоянието на моделката направиха всичко възможно за нея, но рискът тогава бе голям и те не се ангажираха с точни прогнози и обещания.

Още в първите дни след това Кристин бе поставена в медикаментозна кома, а също и в барокамера. Близките й пък използваха социалните мрежи, за да помолят за кръводарителски акции и десетки откликнаха на молбата им. „Благодарим ви, че с ваша помощ помогнахте на Кристин, а и на други хора. Бъдете благословени и здрави. Бъдете винаги така Човеци.

Благодарим ви приятели, от сърце и душа”, написаха от семейството й в социалните мрежи. В момента в южната ни съседка хубавицата преминава през важни медицински процедури, а семейството й се надява скоро да имат добри новини. Последните й снимки в социалните мрежи дават надежда за възстановяването й, но скоро бяха свалени. Причините са, че медиите разпространиха информация, че Кристин почти се е възстановила, което не е съвсем така. „Това, че може да стои изправена съвсем не означава, че се е оправила.

Предстоят й месеци на физиотерапия и още операции”, разкрива нейната пиарка. Модният бизнес също в момента е на заден план за Кристин. В момента младото момиче се бори да си възстанови краката напълно, а също и да заличи белезите от операциите и катастрофата. Близките й се надяват възможно най-бързо целият този кошмар да бъде забравен, но вероятно ще мине почти година, докато тя напълно се възстанови.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук