ИЗРОДСКА ИСТОРИЯ В ДЕЙЛИ ПРЕС! Пловдивчанина изрод завързал за колата си кучето и оставл без вода и храна в адския пек заплашва детето пуснало сигнал до ДЕЙЛИ ПРЕС!

5
195410
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – ПЛОВДИВ

„Това е куче на улица „Младост“ 4 и е на седем години. Стопаните на това куче са го вързали за изоставена кола, кучето си личи, че е бито и има рани по него, не го хранят и не го поят с вода, козината му беше сгъстена, което ще рече, че не се поддържа. Аз и още 3-ма души го нахранихме и то беше като невидяло и търсеше още. Бих си го взел за вкъщи, но то се нуждае от по-голямо пространство с двор. Моля ви, който има възможност и желание, нека да ми пише на лично съобщение и ще го заведа там, където трябва“. Това сподели в сигнал до редакцията на Агенция „Дейли Прес“ Ангел Георгиев Ангелов от Пловдив.

Оказа, че след публикация в „Дейли прес“ изрода от Пловдив който завързал за колата си кучето и оставл без вода и храна в адския пек заплашва момчето със „съд“, научи медията ни. Момчето сподели, че много хора искат да помогнат, но от както мъж взел кучето си не го е виждал. „Той ми каза, че е имал работа в двора си, а кучето му пречило и за това го вързал като мърша за колата си“, сподели малкия красавец Ангел Георгиев.

„Една жена ме заплаши, че ако не изтрия публикацияята си в моя личен профил щял съм да имам много големи проблеми“, сподели момчето пред „Дейли Прес“. След много страх от различни изроди в социалните мрежи Ангел взел, че свалил от личния си профил публикацията си. „Подадох сигнал до сайта trafficnews.bg, а тези свалиха статията не знам защо, а това не ли ценура“, пита се момчето пред медията ни.

Потресен Ангел от отношението на стопаните, ако изобщо могат да се нарекат така, към това нещастно куче. Да те завържат с въже към кола и да живееш между плътно паркирани автомобили – без вода и храна, без елементарна хигиена, ако това не е кучешки живот, здраве му кажи!

Точно като в бестселъра на Камерън, това е разказ за състраданието, предаността и приятелството. Призивът на нашия читател някак си ни напомня, че любовта никога не умира и че всяко създание на тази земя заслужава обич и грижи. Ще се намери ли пловдивчанин, който да приюти това куче? Надяваме се и вярваме в това. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

5 КОМЕНТАРИ

  1. Божества станаха теа помиари.Всяка втора статия е за помияр.Това си е собственост на този човек,може да го прави ,каквото иска.Вие кои сте и какви сте да му държите сметка?Ще изяде някой дървото някой ден и тогава ще подминават с безразличие помиите,че и вода няма да им оставят.

    • Ей изрод, собственост си ти на майчината си путка, тва е живо същество! Не знам що си мислиш, че си нещо повече от едно куче, дано да дойдат изродите от ИДИЛ тука и да наебат жена ти и децата ти пред теб, да ги вземат за роби, пък после да ти кажат, че са тяхна собственост и ще ги правят квото си искат. Майка ви дееба долна дееба, дано скоро почне войната вече, повръща ми се от нищожества. Тогава ще ви видим кви велики мъже сте.

  2. До Гост. Що не,се завържеш ти бе помияр за някое дърво гладен и жаден. Ще почнеш да виеш още първия час. Че кво като е куче,нали е живо същество.

  3. Да разбирам ли, че ако бие жена си и детето пак ще мълчите, като путка, защото са си негови??? Думата Закон дали ви е позната? И как ви се струва да заплашват дете? Гост, вие стe малоумен!

  4. hora rano ili kusno shte si doide nakazanieto na fseki aa toq gost li e kvo e na teb ako tvoite rodnini ti mahnat fsichki krainici pak li shte kazvash to si e tqhno sopstvenost za takiva deto zashtitavat ubicite nqma mqsto za vas i za ubiicite na toq sfqt

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук