Изстинахме! Изнасилването и убийството на старицата в Провадия не им е първото зверство! Братята изверги са оставяли локва кръв

0
1806

Това са двамата братя 17-годишният Станислав М. и брат му – 14-годишният  Осман Ю., които са обвинени за жестокото убийство на 77-годишната жена в Провадия. Преди нея безпризорните пребивали зверски бездомни кучета.


Станислав и Осман са задържани, след като бяха обвинени в изнасилване, убийство и грабеж на възрастна жена в Провадия. В началото на седмицата тя им платила 20 лв., за да й помогнат да внесе дървата си за огрев през зимата. Дни по-късно те се върнали, за да се гаврят с нея и да я убият по изключителен мъчителен начин.

Хората в Провадия пък се страхували да подават сигнали срещу насилниците. Майка им ги изоставила и заминала за чужбина, баща им пък е зад решетките от години. Братята били известни в града с множеството си кражби, които вършели при всеки удобен случай и по всяко време, като очевидно се чувствали безнаказани. Полицията пък казва, че при всяко провинение на Осман и Станислав прокуратурата била уведомявана. От общината направили безуспешен опит да разговарят с близките на двете момчета. Хората в Провадия пък са в ужас от стореното на 77-годишната Копринка Желязкова. В градчето имало много възрастни и самотни хора и повечето от тях се страхуват за живота си, пише „Телеграф“. От местната Комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни към общината твърдят, че от години работят с двамата, но нямат никакъв напредък. Казват, че майка им ги изоставила преди години, а баща им е в затвора.

Момчетата живеели при баба си и дядо си, но възрастните хора отдавна вдигнали ръце от тях. Според хората, които са работили с братята, по-малкият от тях, 14-годишния Осман, бил в основата на всички им престъпления. Той минал и „шокалата“ на интернат за малолетни престъпници, откъдето се върнал това лято. Веднага побързал да навакса изгубеното време със серия кражби, а комисията към общината веднага започнала отново да работи с него.

Брат му Станислав също бил осъден за кражби, като в момента бил в пробация. Днес пък престои да бъде разгледаната мярката им за неотклонение във Варненския съд.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук