Изумително! Мъж, покрит 90% с татуировки, отряза пениса и зърната си (СНИМКИ 18+)

0
2181

Адам Кърликейл не бе достатъчно да бележи 90% от тялото си с татуировки. За да завърши странния си образ, той се реши на много странна стъпка. 32-годишния мъж отиде в Мексико, където си направи операция за отстраняване на зърната и интимните части от тялото му, пише в.“Метро“.

Фото © Instagram/adam.curlykaleФото © Instagram/adam.curlykaleЛюбовта към татуировките у Адам, който сега живее в Калининград, се появява на 12-годишна възраст, когато е диагностициран с рак. На 20-годишна възраст той започва да рисува тялото си с черна боя, дори достига до очните ябълки. Освен това човекът е роден с албинизъм, поради което той е силно комплексиран в детството си. И в крайна сметка всички тези проблеми той решава да отстрани с татуировки.

Фото © Instagram/adam.curlykaleВъпреки това, когато почти цялото му тяло става черно, Адам усеща, че членът му не съответства с образа му по никакъв начин. Затова решава да извърши екстремна операция. Почти непосредствено след нея, човекът излага в „Инстаграм“ резултатите от работата по отстраняването на пениса, тестисите и дори зърната.

Фото © Instagram/adam.curlykaleАдам стана известен през 2017 г., след като се появи в полското шоу „Второ лице. Той каза, че след победата над рака имунната му система отслабва и така или иначе бледата му кожа започва да изглежда още по-бяла и болезнена. После постепенно започва да татуира тялото си. Той до такава степен се пристрастява, че в крайна сметка става напълно черен. „Винаги съм знаел, че съм различен от останалата част от обществото. Имам определена визия за себе си и стигам до нея стъпка по стъпка. Животът е толкова кратък, че спирам да мисля за това, което ще се случи утре. Животът съществува само тук и сега“, споделя мъжът.

Превод: БЛИЦ

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук