ИЗУМИТЕЛНО: ОТКРИХА ТАЙНАТА НА ВАНГА! Вижте как пророчицата е предсказвала бъдещето

0
1858

Петричката пророчица Ванга е имала сонар в главата си, благодарение на който е давала предсказания. Това откриха съвсем скоро руски учени. Група специалисти са провели редица изследвания, докато стигнат до категоричния извод.
Сега, малко след като се навършиха 15 години от кончината й, академик Юрий Негрибецкий си обяснява дори бучката захар. Пророчицата караше всеки, който отива при нея, да носи със себе си кубче бяла захар, което е било под възглавницата на човека, за когото се пита.
Според академика от кристалите по-лесно се извлича информация, но това е нещо, което умеят изключително малък процент от хората. Много от т.нар. ясновидци пък просто не знаят какво да правят, ако в ръцете им попадне такава бучка. А това автоматично означава, че те нямат никакви способности и само лъжат клиентите си.
Освен това академикът е убеден, че т.нар. сонар в главата на Ванга е онова, което всички наричаме шесто чувство, но развит до невиждани висоти. За пример той дава факта, с който тя обясняваше дарбата си. Неведнъж Ванга е казвала, че когато є се зададе въпрос, веднага в съзнанието є изниква отговорът.
Това според експертите е поредното доказателство за сонара, който се е намирал в главата й. Леля Ванга разказваше, че може да говори и с духове – нещо, което е невъзможно за повечето хора. Но дори разговорите с починали са били пореден пример за това, което може нейният ум. Той непрекъснато е търсел информация и източниците са били всякакви – дори и мъртвите. Иначе фактите за нашия живот се намират в ноосферата, категорични са руснаците.
Учените са проверявали и предсказанията й. В 70-80% от случаите тя е познала напълно събития, които се случват след години и десетилетия. Руските специални служби са категорични, че откритията за това как е работел мозъкът є, ще се използват, за да се предотвратяват замисляни терористични актове. Академик Негрибецкий обяснява, че в пространството бъдещето е много вариантно и за да се избавим от проблемите и трудностите, трябва да направим правилните ходове като в шахмата.
Но за съжаление Ванга е била една от малкото, която е виждала всички бъдещи ходове в една ситуация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук