Изцепка! Гол си го развя на площада във Враца на Спектакъл за Ботев

0
1523
4-ма полицаи го гонят по сцената, изнервил се от концерта на „Сигнал“

Гол мъж развя пениса си на централния площад във Враца по време на спектакъл за Ботев, а четирима полицаи го гонеха, докато той препускаше по сцената пред читалище „Развитие“.

Така изцепката му се превърна в извънредна новина на наистина много зрелищния триизмерен спектакъл „Балканът пее хайдушка песен“, която беше пиронът по старта на Ботевите дни във Враца.Уникалното шоу обаче се забави, той като екзалтираната публика не пожела да пусне навреме от сцената динозаврите от „Сигнал“, които цепеха въздуха пред общината. По тази причина на фасадата на читалище „Развитие“, на която трябваше да се разиграе 3D мапингът, остана около час обагрена с националното знаме и със статичен образ на Войводата, съобщи „Телеграф“.

Това чакане явно е изнервило мъж от публиката, която пробил загражденията, съблякъл си дрехите и започнал да тича гол по импровизираната сцена. Малцина обаче видели актьорското превъплъщение на човека от публиката, защото заради шоуто на всички заведения наоколо беше заповядано да изгасят осветлението.Никой също така не е успял да направи качествено снимка , той като имаше и забрана за ползване на светкавици.

Според хора от първия ред голият мъж дори демонстративно размахвал достойнството си. След него се втурнали четирима полицаи, които охранявали събитието. А изпълнителят на пийпшоуто на няколко пъти успявал да им се измъкне.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук