Илияна Йотова се изпусна кой ще е кандидатът за президент от БСП

0
1488

Ако още веднъж кажете думата брожение, ще спра да ви отговарям, сопна се евродепутатката

Искам първо да поздравя Ивет Лалова, нека й стискаме палци. Това заяви в ефира на bTV евродепутатката от БСП Илияна Йотова във връзка с постижението на атлетката ни, която се класира на финал на 200 метра на Олимпийските игри в Рио преди броени часове.

„Убедена съм, че ще спечелим изборите. Кой ви каза, че в БСП текат процеси на разединение. Действително, ако се поотърсим от шаблоните, бих казала, че БСП подхожда най-отговорно към тези избори. Само след броени часове ще излъчим нашия кандидат за президент. Що се отнася до думите на Мая Манолова за клишета, ако искам да й кажа нещо, имам й джиесема, ще й се обадя и ще й кажа. БСП е единствената партия на политическата сцена, която направи издигането на кандидат-президентската си двойка толкова прозрачно“, отново подчерта Илияна Йотова.

Антон Хекимян обаче не спря да притиска евродепутатката и да пита дали все пак няма разединение в БСП. При поредния такъв въпрос социалистката реши да го скастри: „Ако още веднъж кажете думата брожение, ще спра да ви отговарям.“

„Живеем в сложни времена и е важно кой ще застане начело на България. Ген. Румен Радев според мен ще е новият президент. Това все пак е една от номинациите, вие ме питахте за моето лично мнение и това е то.

Хекимян веднага отсече, че едва ли не всичко е нагласено и явно вече се знае кой ще избере БСП за надпреварата. Йотова обаче, видимо изнервена, отново подчерта, че това е лично нейно мнение и всичко в БСП е прозрачно.

„Убедена съм, че ГЕРБ няма да спечели тези избори. За нас като общество е добре да има разделение на властите“, прогнозира Йотова.

За изпроводяк водещият отново реши да подразни Йотова, като сподели пред зрителите, че до часове ще разберем кой ще е вице на на ген. Румен Радев, което отново видно подразни евродепутатката.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук